Restaurant

Gewoon Sientje is een ''bijzonder'' gewoon restaurant. De medewerkers bij Sientje krijgen hier alle mogelijkheden geboden om werkervaring en vakkennis op te doen in de horeca en worden daarbij professioneel, intensief en positief begeleid: Een springplank naar een leuke baan in het reguliere horeca-vak. Dat is werken en jezelf ontplooien bij Restaurant Gewoon Sientje! Het gaat er bij Sientje niet om wat je niet kan, maar wel om wat je WEL kunt. 

Werknemen worden opgeleid om binnen de horeca setting, allround te leren werken. Denk hierbij aan de mise and place, koken, mensen bedienen, barwerkzaamheden, leren samenwerken, praatje maken met klanten en wat vooral belangrijk is omgaan met stressfactoren zoals het werken in een drukke ruimte met veel mensen. In kleine stapjes leren wij de werknemers de verschillende facetten van het horecawerk toe te passen in het reguliere werkveld. 

Door de kleinschalige aanpak zal al snel duidelijk worden waar iemands kwaliteiten liggen. Binnen ''Gewoon Sientje'' creëren we een veilige leeromgeving waarin fouten gemaakt mogen worden. We zien kansen voor de werknemers, dit moet resulteren in een doorstroom naar het reguliere werkveld. 

Bekijk menukaart Restaurant